Over TRI-TRAININGEN

Nieuwsoverzicht

TRI op Groene Sector Vakbeurs

02 december 2014

TRI staat ook op Event Groen|Boom|Recreatie van 09, 10 en 11 december 2014. Op de website www.evenementenhal.nl/venray staat uitgebreide informatie.

Opleiding Aankomend Projectleider gestart

01 december 2014

Onder de vlag van VHG Branche-opleiding is de nieuwe opleiding ‘Aankomend Projectleider’ van start gegaan. Deze nieuwe opleiding is speciaal ontwikkeld voor een vakbekwaam hovenier die al enige tijd werkt in de groenbranche. De opleiding vindt plaats op drie locaties: Steenbergen, Eindhoven en Houten.

Landelijke Onderwijsdag

10 november 2014

Landelijke Onderwijsdag

TRI Trainingen gaat 'live'

01 september 2014

Achter de schermen van TRI Groei in Groen Zuid Nederland is de afgelopen maanden hard gewerkt aan het tot stand brengen van een nieuw initiatief , TRI Trainingen.

Avondopleiding, aankomend projectleider groene ruimte, niveau 4

25 augustus 2014

Op initiatief van en in samenwerking met TRI Groei in Groen Zuid Nederland heeft Helicon Opleidingen Eindhoven de 2-jarige avondopleiding Aankomend Projectleider ontwikkeld.Deze sluit aan op de 3-jarige VHG branche-avondopleiding en valt onder de licentie van VHG branche-avondopleiding.

Sectorplan, maatregel 2

25 augustus 2014

Op initiatief van en in samenwerking met TRI Groei in Groen Zuid Nederland heeft Helicon Opleidingen Na groot succes afgelopen winterperiode worden er voor BBL leerlingen komend najaar weer enkele cursussen ‘de levende tuin’ georganiseerd.