< Naar cursus overzicht

Deel deze cursus

Bijscholing Arbo & veiligheid

Basiscursus BHV brand en ontruiming

Cursus details

Percentage Colland vergoeding is 0%.

Cursusduur: 1 dagdeel

Programma en leerdoel

TRI trainingen verzorgt in samenwerking met BeCare specifieke bedrijfshulpverlening (BHV) basis en herhaling cursussen voor hoveniers, medewerkers en BBL/BOL studenten in de groenvoorziening. Ter voorbereiding op deze cursus dient de deelnemer zich voor te bereiden door middel van e-learning (thuisstudie van circa 3 á 4 uur). Na succesvol afronden van de e-learning ontvangt de deelnemer een theorie certificaat. Met dit certificaat heeft de deelnemer toegang tot de cursusdag. Deze cursus is specifiek ontwikkeld voor calamiteiten en ongelukken bij slachtoffers in de wereld van hoveniers en groenvoorziening. De cursus bestaat onder andere uit de volgende onderdelen: • blussen van voertuigbrand; • ‘ontruiming’ en evacuatie; • incidentmanagement. Deze cursus zal één dagdeel in beslag nemen. De cursus is te volgen in de middag van 13.00 - 16.30. Er kan ook gekozen worden om deze cursus in combinatie met het onderdeel EHBO te volgen. Bij het volgen beide onderdelen start de cursus om 09:00 en eindigt om 16:30, inclusief 30 minuten lunchpauze. Voor dit maatprogramma heeft TRI Trainingen in samenwerking met Becare en NIKTA een eigen certificering ontwikkeld. De deelnemer ontvangt na de praktijk dag een BHV certificaat voor hoveniers, medewerkers en BBL/BOL studenten in de groenvoorziening.

Voorinschrijven?

De exacte locaties en data van deze cursus zijn voor het komende seizoen nog niet definitief vastgesteld. Wilt u bericht ontvangen als we meer weten, vraag dan alvast een offerte aan op deze pagina. Dan ontvangt u automatisch bericht van locaties, data en prijzen als het zo ver is. Andere mogelijkheden om op de hoogte te blijven vindt u bij Hoe het werkt.

Vraag offerte aan

Vergelijkbare cursussen

Vragen?

Heb je een vraag over deze cursus? Wij beantwoorden die binnen 24 uur.

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..

Offerte aanvraag formulier

< Sluiten en terug

Stuur mij een offerte voor onderstaande cursus:

De prijzen van onze cursussen zijn afhankelijk van het aantal cursisten en de locatie die u kiest. Daarom kunnen wij geen "vaste" prijzen op onze website tonen. Gebruik dit formulier als u wilt weten wat de mogelijkheden en kosten van de door u gewenste cursus zijn. Heeft u daarbij nog vragen? Die kunt u stellen onder "opmerkingen". Binnen 2 werkdagen ontvangt u antwoord.

Cursusinformatie

Basiscursus BHV brand en ontruiming

Extra cursus(sen) toevoegen aan aanvraag

- Cursus verwijderen

Particulier

Bedrijf

Dhr.

Mevr.

Houd mij per mail op de hoogte van het laatste nieuws

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..