< Naar cursus overzicht

Deel deze cursus

Bijscholing Werken met materieel

Basiscursus motorkettingzaag

Cursus details

Percentage Colland vergoeding is 90%.

Cursusduur: >2 dagen

Programma en leerdoel

De cursus leert u op een veilige manier te werken met een motorkettingzaag. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de groensector met geen of weinig ervaring in het werken met een motorkettingzaag. Inhoud: • Arbowetgeving en veiligheid; • Bouw en werking motorkettingzaag; • Veilig en ergonomisch verantwoord werken met de motorkettingzaag; • Montage en demontage, bedrijfsklaar maken, slijpen en dagelijks onderhoud; • Praktijkinstructie ‘Velling bomen tot 40 cm doorsnede en oefenen’; • Uitsnoeitechnieken. Bij goed gevolg ontvangen de deelnemers een testimonium/certificaat. De cursus wordt aangeboden in de regio Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Voorinschrijven?

De exacte locaties en data van deze cursus zijn voor het komende seizoen nog niet definitief vastgesteld. Wilt u bericht ontvangen als we meer weten, vraag dan alvast een offerte aan op deze pagina. Dan ontvangt u automatisch bericht van locaties, data en prijzen als het zo ver is. Andere mogelijkheden om op de hoogte te blijven vindt u bij Hoe het werkt.

Vraag offerte aan

Vergelijkbare cursussen

Vragen?

Heb je een vraag over deze cursus? Wij beantwoorden die binnen 24 uur.

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..

Offerte aanvraag formulier

< Sluiten en terug

Stuur mij een offerte voor onderstaande cursus:

De prijzen van onze cursussen zijn afhankelijk van het aantal cursisten en de locatie die u kiest. Daarom kunnen wij geen "vaste" prijzen op onze website tonen. Gebruik dit formulier als u wilt weten wat de mogelijkheden en kosten van de door u gewenste cursus zijn. Heeft u daarbij nog vragen? Die kunt u stellen onder "opmerkingen". Binnen 2 werkdagen ontvangt u antwoord.

Cursusinformatie

Basiscursus motorkettingzaag

Extra cursus(sen) toevoegen aan aanvraag

- Cursus verwijderen

Particulier

Bedrijf

Dhr.

Mevr.

Houd mij per mail op de hoogte van het laatste nieuws

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..