< Naar cursus overzicht

Deel deze cursus

Bijscholing Arbo & veiligheid

Basiscursus VOL-VCA (incl. e-learning)

Cursus details

Percentage Colland vergoeding is 50%.

Cursusduur: 1 dagdeel

Programma en leerdoel

De afkorting VOL-VCA (af en toe ook vermeld als VCA-VOL) staat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden. De cursus en het diploma zijn dus specifiek gericht op operationeel leidinggevenden. Ook ZZP-ers die aan de VCA normen willen voldoen, zullen over dit VOL-VCA diploma moeten beschikken. Deze cursus word aangeboden met e-learning (onlinecursus). De onlinecursus VOL-VCA bestaat voor 100% uit praktijkgerichte filmfragmenten met veel oefenvragen. Zo doorloop je op een prettige en duidelijke manier de gehele cursus en je bepaalt zelf wanneer je leert. Na activatie is de cursus gedurende 3 maanden geldig. De onlinecursus VCA Basisveiligheid bestaat uit 12 hoofdstukken met de volledige VOL-VCA leerstof. Nadat alle hoofdstukken zijn doorlopen kun je oefenexamens maken ter voorbereiding op het officiƫle examen VOL-VCA. Indien gewenst kan er op de dag van het examen ook nog een dagdeel besteed worden aan examentraining, om zo goed voorbereid het examen in te gaan. Geen e-learning maar een dagcursus volgen? Uiteraard is het ook mogelijk om de cursus zonder e-learning te volgen. De cursus is ook te volgen aan de hand van een theorieles inclusief proefexamen, gevolgd door een examen.

Voorinschrijven?

De exacte locaties en data van deze cursus zijn voor het komende seizoen nog niet definitief vastgesteld. Wilt u bericht ontvangen als we meer weten, vraag dan alvast een offerte aan op deze pagina. Dan ontvangt u automatisch bericht van locaties, data en prijzen als het zo ver is. Andere mogelijkheden om op de hoogte te blijven vindt u bij Hoe het werkt.

Vraag offerte aan

Vergelijkbare cursussen

Vragen?

Heb je een vraag over deze cursus? Wij beantwoorden die binnen 24 uur.

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..

Offerte aanvraag formulier

< Sluiten en terug

Stuur mij een offerte voor onderstaande cursus:

De prijzen van onze cursussen zijn afhankelijk van het aantal cursisten en de locatie die u kiest. Daarom kunnen wij geen "vaste" prijzen op onze website tonen. Gebruik dit formulier als u wilt weten wat de mogelijkheden en kosten van de door u gewenste cursus zijn. Heeft u daarbij nog vragen? Die kunt u stellen onder "opmerkingen". Binnen 2 werkdagen ontvangt u antwoord.

Cursusinformatie

Basiscursus VOL-VCA (incl. e-learning)

Extra cursus(sen) toevoegen aan aanvraag

- Cursus verwijderen

Particulier

Bedrijf

Dhr.

Mevr.

Houd mij per mail op de hoogte van het laatste nieuws

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..