Over TRI trainingen

Even voorstellen 

TRI trainingen is een initiatief van TRI groei in groen Zuid Nederland, de organisatie die faciliteert in het opleiden tot succesvolle vakmensen in de groene leefomgeving.

TRI groei in groen begeleidt BBL/BOL leerlingen in het volgen en behalen van hun opleiding en het vinden en houden van werk bij een erkend leerbedrijf in de groensector. TRI trainingen is de logische aanvulling op die missie, want goed vakmanschap is een kwestie van doorlopend ontwikkelen en blijven leren.

Voor wie is TRI trainingen? 

Zowel leden als niet-leden van de stichting TRI groei in groen kunnen zich aanmelden voor het volgen van TRI trainingen. Het inschrijven voor een bepaalde cursus wordt meestal geregeld door bedrijven (eigenaar / personeelsmanager), maar ook een medewerker zelf kan bij ons terecht.

Waarom TRI trainingen? 

In deze tijd is goed vakmanschap een manier om je te kunnen onderscheiden van de concurrent. Sterker, zonder goede vakmensen wordt het lastig om je bedrijf draaiende te houden. TRI trainingen wil het voor bedrijven in de groensector makkelijker maken om de kennis en vaardigheden van medewerkers up to date te houden en verder te ontwikkelen. Door in te zetten op het collectief 'inkopen' van cursussen en trainingen bij bestaande opleiders, wil zij het opleidingen landschap transparanter maken en tegelijkertijd haar opdrachtgevers ontzorgen door te helpen met kiezen van de juiste (verplichte) opleiding of bijscholing op het juiste moment.

Het vakmanschap van je medewerkers ontwikkelen? 

TRI-Trainingen helpt hoveniers in Zuid-Nederland de juiste bijscholing te vinden, op het juiste moment en tegen een scherpe prijs. Neem contact met ons op en samen kiezen we de meeste geschikte bijscholing of we helpen je een POP programma voor je personeel te ontwikkelen en te bewaken.

 

> neem contact op / maak een afspraak