Over TRI-TRAININGEN

Nieuwsoverzicht

De jaarlijkse winterscholing zit er weer op!

22 juni 2017

Onze 'groene vingers' in opleiding zijn weer enkele certificeringen en een hoop leuke werkervaring rijker! Op onze facebookpagina is een korte impressie terug te vinden van de geslaagde extra scholingsdagen.

Weer 9 diploma's uitgereikt!

17 juni 2016

Op 14 juni 2016 namen wederom 9 deelnemers hun diploma in ontvangst. De opleiding die door TRI groei in Groen Zuid Nederland in samenwerking met Helicon bedrijfsopleidingen, Edudelta contract en SOG is ontwikkeld heeft de deelnemers veel bloed, zweet en tranen gekost. Maar de beloning is het waard! (Afbeelding: Gediplomeerden en docenten VHG brancheopleiding aankomend projectleider leslocatie Eindhoven.)

Nieuw: Training in groen (BBL niveau 2)

15 maart 2016

Vanaf september 2016 gaat TRI Groei in Groen de opleiding tot medewerker hovenier verzorgen. Omdat veel hoveniers op zoek zijn naar vakbekwaam personeel en het tekort hieraan steeds groter wordt start een samenwerkingsverband van Helicon Eindhoven (MBO), Schonenberg Kwekerij & Plantencentrum te Volkel en TRI Groei in Groen Zuid Nederland, een MBO hoveniers opleiding op niveau 2.

Team Edudelta College Goes wint Nationale Wedstrijd Tuinaanleg 2016

29 februari 2016

Na tweeënhalve dag keihard werken toonden Robbert de Visser en Jacco van Aert van team Edudelta College uit Goes zich zaterdagmiddag 27 februari de winnaars van de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg.

In ontwikkeling: Maatwerktraining natuurontwikkeling (bodemkunde, waterbouw en regelgeving)

03 december 2015

Op aanvraag van één van onze leden wil TRI een maatwerktraining ontwikkelen. Deze 2-daagse training kan alleen doorgang vinden als er minimaal 12 personen deel willen nemen.

Nog maar 4 plaatsen beschikbaar!

16 november 2015

25 januari 2016 vindt de cursus hercertificeren Flora & Fauna plaats. F& F 1 en 2 wordt gecombineerd gegeven, dus bezitters van beide certificaten kunnen hieraan deelnemen.