Over TRI trainingen

Scholen & Opleiders 

Het cursus programma van Tri-Trainingen is gebaseerd op bestaande en maatwerk cursussen van bekende scholen en trainingsinstituten in Zuid-Nederland.

SOVO Opleidingen & Advies 

SOVO opleiding & advies is in 1985 ontstaan uit de Contactgroep Veghelse Ondernemingen en is inmiddels een professionele partner bij cursussen op het gebied van Arbo en veiligheid.

http://www.sovo.nl

Scalda 

Scalda kan gezien worden als een innovatieve onderwijsinstelling die de formule heeft gevonden om onderwijs op maat te leveren voor de leerlingen, studenten en cursisten.

https://www.scalda.nl/

Helicon Opleidingen 

Eigentijds groen onderwijs, veelzijdige opleidingen. Met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel.

http://www.helicon.nl

Citaverde College 

Citaverde College verzorgt al 100 jaar groen MBO onderwijs. De expertise op het gebied van volwassenonderwijs is sinds ruim 15 jaar uitgebouwd door en samengebracht in Citaverde Bedrijfsopleidingen.

https://www.citaverde.nl

Prinsentuin College 

Het groene onderwijs heeft haar omgeving en de samenleving als geheel veel te bieden. Ook het Prinsentuin College wil nadrukkelijk een rol spelen in de samenleving en een vanzelfsprekende sparringpartner zijn bij groene en ecologische vraagstukken.

https://www.prinsentuincollege.nl

Ibor Trainingen 

Goed in maatwerk trainingen. Door een goede koppeling van theoretische kennis en praktijkervaring heeft Chris een duidelijke visie van hoe de openbare ruimte goed tot zijn recht kan komen. En hij is altijd graag bereid deze kennis en ervaring te delen met anderen.

http://www.ibortraining.nl

BeCare 

BeCare is opgericht door ambulance verpleegkundigen waardoor het bedrijf op ruim 25 jaar professionele ervaring kan bogen. Door de jarenlange ervaring is BeCare gespecialiseerd in het verzorgen van praktijkgerichte en op maat gemaakte trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), AED en Reanimatie en EHBO.